FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Je kunt de Horse and Hunk kalender en canvasdoek in onze webshop bestellen. In de webshop kun je de artikelen toevoegen aan je winkelmandje en de bestelling compleet maken door je gegevens in te vullen. Na ontvangst van de bestelling en betaling sturen wij het Horse and Hunk product binnen een week naar je op.

De kalender wordt, tenzij anders aangegeven, binnen één week na de bestelling en de betaling geleverd. Wil je de kalender eerder ontvangen, mail ons even en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

In onze webshop kun je betalen met iDEAL, Paypal, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking.

Aantal Kalenders – Verzendkosten
1 tot 5 – € 4,00
6 tot 10 – € 6,75

Het is natuurlijk ook mogelijk om meer kalenders te bestellen. Voor een vrijblijvende offerte kun je het beste contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om de Horse and Hunk kalender naar het buitenland te verzenden. Hiervoor gelden andere verzendkosten en voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Heb je een Horse and Hunk product besteld en betaald, maar na één week nog niet thuis ontvangen? Neem dan contact met ons op. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het handig om het bestelnummer te vermelden in je e-mail of bij de hand te houden wanneer je ons belt.

Mocht het voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is, dan brengen wij je via e-mail op de hoogte van de vertraging.

Je kunt de meeste artikelen die je bij ons gekocht heeft, mits deze geen sporen van gebruik vertonen binnen 7 werkdagen retourneren naar onderstaand adres. Geef bij je retournering aan om welke bestelling het gaat. Let op: als het artikel verpakt is in cellofaan, mag het cellofaan van het artikel niet aangebroken zijn.
Horse and Hunk
Beeldhouwerstraat 27B
6824 EG Arnhem

Als je een artikel binnen de gestelde voorwaarden terugstuurt dan krijgt je het geld teruggestort.

Heb je op deze pagina geen antwoord op je vraag gekregen? Stuur dan een e-mail met je vraag naar info@horseandhunk.nl.