VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik de kalender of een canvasdoek bestellen?

U kunt de Horse and Hunk kalender en canvasdoek in onze webshop bestellen. In de webshop kunt u artikelen toevoegen aan uw winkelmandje en uw bestelling compleet maken door uw gegevens in te vullen. Na ontvangst van uw bestelling en betaling sturen wij het Horse and Hunk product binnen een week naar u op.

Wat is de levertijd van de kalender?

De kalender wordt, tenzij anders aangegeven, binnen één week na de bestelling en de betaling geleverd. Wit u de kalender eerder ontvangen, mail ons even en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe gaat de betaling?

In onze webshop kunt u betalen met iDEAL, Paypal, Bancontact/Mistercash en Sofortbanking.

Hoeveel bedragen de verzendkosten in Nederland?

Aantal Kalenders – Verzendkosten
1 tot 5 – € 3,00
6 tot 10 – € 6,75

Het is natuurlijk ook mogelijk om meer kalenders te bestellen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het beste contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om de Horse and Hunk kalender naar het buitenland te verzenden. Hiervoor gelden andere verzendkosten en voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wat moet ik doen als de levertijd verstreken is en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

Heeft u een Horse and Hunk product besteld en betaald, maar na één week nog niet thuis ontvangen? Neem dan contact met ons op. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden wanneer u ons belt.

Mocht het voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is, dan brengen wij u via e-mail op de hoogte van de vertraging.

Kan ik de artikelen retourneren?

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, mits deze geen sporen van gebruik vertonen binnen 7 werkdagen retourneren naar onderstaand adres. Geef bij u retournering aan om welke bestelling het gaat. Let op: als het artikel verpakt is in cellofaan, mag het cellofaan van het artikel niet aangebroken zijn.
Horse and Hunk
Spoorwegstraat 66-2
6828 AT Arnhem

Krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling retourneer?

Als u een artikel binnen de gestelde voorwaarden terugstuurt dan krijgt u uw geld teruggestort.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Hebt u op deze pagina geen antwoord op uw vraag gevonden? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar info@horseandhunk.nl.

Bestel Nu!

Je kunt de kalender nu bestellen in de webshop!

Webshop