Wie zijn wij?

Horse and hunk is dé paardenkalender met mooie mannen!

In 2009 is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan. In het laatste jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde, van de Christelijk Agrarische Hogeschool te Dronten, werd er aandacht besteed aan de competentie ondernemen. Na een brainstorm is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan. Er zijn namelijk al veel kalenders met mooie vrouwen, maar nog niet genoeg met mooie mannen. De Horse and Hunk kalender brengt twee passies samen, namelijk een passie voor stoere mannen en een passie voor mooie paarden. Precies wat je wilt. Door het grote succes is de Horse and Hunk kalender in 2010 uitgeroepen tot de beste ‘Student Company’ van Dronten.

We kiezen ervoor om een deel van de opbrengst elk jaar aan Brooke Hospital for Animals te schenken.

Fianne Imminga

De Horse and Hunk kalender is eigenlijk begonnen als een leuk idee, maar na al die jaren is het steeds professioneler geworden. Eén van de leukste dingen aan Horse and Hunk vind ik dat je start met helemaal niets, maar dat je wel weet waar je wilt eindigen. Het maakt je creatief en houd je scherp. Zonder geld moet je goed nadenken over hoe je op een creatieve manier je doelen kan realiseren. Het grote voordeel hiervan is dat mensen waarmee je samenwerkt het doen omdat zij het leuk vinden. De motivatie tijdens een shoot is dan ook hoog wat een goede sfeer tot gevolg heeft. Aangezien wij met name werken aan de hand van ruildiensten, kom je bij mensen uit die echt een passie hebben voor hun vak.
Daarnaast ben ik al vanaf klein kind lid van Brooke Hospital for Animals. Zij doen ontzettend veel goede dingen in landen waar paarden en ezels het hard nodig hebben. Persoonlijk geeft het mij een heel goed gevoel dat we met de kalender ook nog het goede doel steunen, dat is een extra drijfveer!
Bij Horse and Hunk voer ik alle dagelijkse werkzaamheden uit, van het organiseren van de fotoshoots tot de marketing. Natuurlijk rij ik ook paard, hoe kan het ook anders!


Deirdre van der Mijn

Mijn naam is Deirdre van der Mijn, ik ben 26 jaar en woon in Arnhem. In Arnhem heb ik 2 paarden, Iris, mijn 22e jarige Haflinger en Zora, mijn 1 jarige Andalusiër x Lusitano en ook de allerliefste hond, Nova een kruising Husky. Tegenwoordig ben ik veel bezig met mezelf te ontwikkelen als netwerk professional en heel toevallig kwam ik via via terecht bij een vacature bij de Horse & Hunk kalender. Deze ken ik natuurlijk maar al te goed vanuit de paardenwereld en omdat het goed aansluit bij wat ik leuk vind om te doen, namelijk netwerken, besloot ik te solliciteren! Plus natuurlijk de mooie mannen (uuuh paarden), wie wil daar nou niet mee werken?! Mijn tweede baan is op een sportschool, dus qua hunks ben ik wel wat gewend, hihi.
Ik werk graag met mensen, studeer ernaast nog psychologie, ben extravert en maak met iedereen wel een babbeltje. Zo vind ik het ook erg leuk om er op de shoots voor te zorgen dat de hunks zich ook comfortabel voelen. Verder sta ik erg achter het goede doel en ben ik blij dat ik mee kan helpen aan een opbrengst voor Brooke Hospital for Animals. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van de kalender in Nederland en België.


Wil je meer hunks?

Bestel dan nu de Horse and Hunk kalender!

Webshop