Wie zijn wij?

Horse and hunk is dé paardenkalender met mooie mannen!

In 2009 is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan. In het laatste jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde, van de Christelijk Agrarische Hogeschool te Dronten, werd er aandacht besteed aan de competentie ondernemen. Na een brainstorm is het idee voor de Horse and Hunk kalender ontstaan. Er zijn namelijk al veel kalenders met mooie vrouwen, maar nog niet genoeg met mooie mannen. De Horse and Hunk kalender brengt twee passies samen, namelijk een passie voor stoere mannen en een passie voor mooie paarden. Precies wat vrouwen willen. Door het grote succes is de Horse and Hunk kalender in 2010 uitgeroepen tot de beste ‘Student Company’ van Dronten.

We kiezen ervoor om een deel van de opbrengst elk jaar aan Brooke Hospital for Animals te schenken.

Fianne Imminga

De Horse and Hunk kalender is eigenlijk begonnen als een gek idee, maar na al die jaren is het steeds professioneler geworden. Eén van de leukste dingen aan Horse and Hunk vind ik dat je start met helemaal niets, maar dat je wel weet waar je wilt eindigen. Het maakt je creatief en houd je scherp. Zonder geld moet je goed nadenken over hoe je op een creatieve manier je doelen kan realiseren. Het grote voordeel hiervan is dat mensen waarmee je samenwerkt het doen omdat zij het leuk vinden. De motivatie tijdens een shoot is dan ook hoog wat een goede sfeer tot gevolg heeft. Aangezien wij met name werken aan de hand van ruildiensten, kom je bij mensen uit die echt een passie hebben voor hun vak.
Daarnaast ben ik al vanaf klein kind lid van Brooke Hospital for Animals. Zij doen ontzettend veel goede dingen in landen waar paarden en ezels het hard nodig hebben. Persoonlijk geeft het mij een heel goed gevoel dat we met de kalender ook nog het goede doel steunen, dat is een extra drijfveer!
Bij Horse and Hunk voer ik alle dagelijkse werkzaamheden uit, van het organiseren van de fotoshoots tot het versturen van de kalenders. Natuurlijk rij ik ook paard, hoe kan het ook anders! Met mijn merrie ben ik actief in de wedstrijdsport, zowel in de dressuur als in de eventingsport.


Demi Vos

Mijn naam is Demi Vos, ik ben 22 jaar en woon in Heerde. Momenteel ben ik werkzaam bij het KWPN op kantoor, op de afdeling Stamboek. Op deze afdeling worden o.a. de aanmeldingen van veulens, keuringen en overschrijvingen verwerkt. Ook alles wat betreft de stamboekpapieren en paspoorten zijn wij verantwoordelijk voor. Hier werk ik 24 uur per week. Hier ben ik gekomen via de opleiding Paardensport- en Houderij in Barneveld. Zelf heb ik vier dressuurpaarden (KWPN’ers) , waarvan twee ruinen en twee merries. Met de twee merries hopen wij volgend jaar twee gezonde veulentjes te krijgen.
Omdat ik natuurlijk heel gek ben van paarden (en knappe mannen, haha), wist ik meteen dat ik graag voor Horse and Hunk wilde werken. Wat natuurlijk zo mooi is, is dat een groot deel van de opbrengst van de kalenders naar het goede doel ‘Brooke Hospital for Animals’ gaat. En daarnaast is het natuurlijk ook nog is heel leuk om zo’n kalender te hebben hangen. Voor Horse and Hunk ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van de kalender in Nederland.


Wil je meer hunks?

Bestel dan nu de Horse and Hunk kalender!

Webshop